Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за тази обява

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...&slink=2av4pя

колеги какво ще кажате за тази кола?пише че внос от германия и реални километри
    Last edited by SamCo; d.m.y г., 20:58.

Comment

• Забравили са да напишат,че този волан не е от тази кола като за начало!
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
        Забравили са да напишат,че този волан не е от тази кола като за начало!
        Защо да не е от тази кола? Ако имаш предвид, че е с навигация и е без мултиволан, аз лично съм виждал няколко 147ци с навигации и без мултиволани и едва ли на всичките са сменяни.
        94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
        03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Comment

• когато правя оглед какви неща триабва да внимавам?

Comment

• Гледаш каквото се гледа винаги в огледа на една дизелова кола- дюзи, турбо, съединител нищо по специално. Гледаш външния и вътрешния вид да ти хареса, окачването почти изключвам възможността да не хлопа . Абе като цяло като я видиш и трябва вътре в себе си да усетиш, че искаш да се прибереш с тая кола пък другото каквото дойде, всичко се оправя. Аз моята като я купувах ми беше пределно ясно, че ще се дават пари и си я купих с ясните и проблеми, но още като я видях си казах, че това е колата, вярно налях доста пари в нея, но все още влизам с усмивка до ушите в нея и не съжалявам за нищо.
            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Comment

• Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщение
              http://www.cars.bg/c2054254

Малко след дъжд качулка, защото я капарирах вече, но все пак да попитам Вас за тази количка! Как Ви се струва. Сменена помпа на съединител и съединител, дискове и накладки отпред! Стегната ходова част...карах я! Видях документите...кората на двигателя е доста ниско...но козметика...какво ще кажете за този двигател и като цяло за тази кола?! Как Ви се струва?! Мисля, че е 8v , защото е 115 коня...та така...ще се радвам на мнения!
              То, че ще те вали дъжд...ще те вали....честито, колата поне на снимките изглежда добре.....мой приятел си купи същият модел за дъщеря си и остана доволен......от същата автокъща....съдействах му и останах с впечатление, че самият търговец е коректен..няма ала бала да те залъгва.....даде ни възможност добре да огледаме колата, даже и да я покара ме...и накрая при сделката, защото колата трябваше да се регистрира в Русе....ни даде и транзитни номера подарък....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Въпрос..не много по темата, но надявам се да ми отговорите...чакам един номер от КАТ, който ще дойде след 1 месец...взимам кола нов внос от автокъща...да попитам...какви са процедурите? как се изкарва транзитен номер, колко пари, от къде? гражданска технически?! как се уреждат тези неща, докато колата е с тези номера?! Ще се радвам на разяснение, Благодаря!
                ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
                DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

• Докато си с транзитни, правиш гражданска. Ако ще караш колата. Техническия ще ти го направят в КАТ, като идеш за номера. Мисля че е това, ама може и да бъркам.

Comment

• След като платиш автомобила и вземеш всички документи от автокъщата, отиваш да правиш гражданска отговорност и с нея и документите отиваш в КАТ за трянзитни номера, които струваха 25лв. Стават бързо макс 1ч. Дават ти номерата и временния талон, после отиваш при колата и слагаш номерата, като не забравиш и винетка да си вземеш това е всичко необходимо за да транспортираш колата на ход до където искаш. Не забравяй да носиш всички документи с теб, не ги оставяй в колата особено чуждия и талон. Като ти излезе номера в кат, отиваш правиш заевление, после еко такса, минаваш канала и ти слагат ГТП, после на гишето да си платиш, вземаш талона и ти слагат номера, за който трябва да попълниш един документ в деловодството им още преди заявлението (става въпрос за номера две по две еднакви цифри-30лв или три еднакви-50лв в кат Варна е така) и след това ти пожелавам безаварийни километри подкрепени с яки емоции и мацки
                    Last edited by italfen; d.m.y г., 16:38.
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Добавете и едни 260-270 лв. за Екотакса и картинката придобива завършен вид.
                      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                        Забравили са да напишат,че този волан не е от тази кола като за начало!
                        Също така са забравили да напишат, че навито е за боклука... понеже е пикселово!!! Няма начин да проработи тоя тетрис
                        EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                        147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                        NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

• заслужава ли да отивам до добрич заради нея?от свиленград съм и доста далече.

Comment

• Колеги бихте ли ми изказали мнение за тази Alfa, тъй като нямам особено набито око, да не изпусна някой важен детайл и заслужава ли си като цяло?

http://www.cars.bg/c1923694
                            Last edited by VV54; d.m.y г., 01:02.

Comment

• Първоначално публикувано от VV54 Покажи съобщение
                              Колеги бихте ли ми изказали мнение за тази Alfa, тъй като нямам особено набито око, да не изпусна някой важен детайл и заслужава ли си като цяло?

http://www.cars.bg/c1923694
                              Освен,че е опоскана откъм екстри,другото се вижда да е ОК.Запазен интериор,отвън също( с изключение на жулната предна броня,липса на един светлоотрзител и леко чукнато на заден десен калник),хубави гуми с джанти...Ако не държиш на круизконтрол(което за мен е задължително),двузонов климатроник,музика и т.н. един оглед отблизо няма да е зле.
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• @VV5 искай VIN номера. И ще разбереш кое ниво на оборудване е. А от този сайт, може да видиш какви са екстрите, в стандартното оборудване за версията. http://www.automoto.it/catalogo/alfa...-progression/8

---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Но за това дето е написано, ми се виждат много парите. За тази цена, можеш да си намериш по-оборудвана Алфа.

Comment

Working...
                                X